De Klussenier Ferry Broekman
De Klussenier Ferry Broekman

Spannenburg 73
2135 GR Hoofddorp

Dien uw offerte-aanvraag in   

023 205 97 15
06 3487 7962
ferrybroekman@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 61349526

Even voorstellen

Mijn naam is Ferry Broekman en ik woon samen met mijn vrouw en ons zoontje in Hoofddorp. Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor verbouwingen, renovatie- en onderhoudswerk? Neem dan gerust contact op.

Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma heb ik de timmeropleiding doorlopen, waarbij ik 1 dag in de week naar school ging en de overige dagen in de praktijk leerde. Mijn praktijk opleiding mocht ik bij één van de grootste woningbouwverenigingen van het land doen. Hier ben ik uitgegroeid tot een allround vakman. Loodgieterswerk en werken met elektra was een fijne bijkomstigheid. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest bij een exclusieve keuken monteur, waar ik o.a. verantwoordelijk was voor alle werkzaamheden rondom de plaatsing. Daarna ben ik voor een aannemer gaan werken. Op de achtergrond bleef ik klussen en verbouwen bij vrienden en voor mij ook onbekenden. Totdat ik een advertentie voorbij zag komen van de Klussenier.

Door mijn ruime ervaring met renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, kunt u voor alle werkzaamheden in en rond het huis bij mij terecht. Denk hierbij aan al het timmerwerk, het plaatsen van keukens, badkamers, loodgieterswerk, installatiewerk of elektrawerk vanaf de meterkast.  

Als Klussenier mag u van mij kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden in uw situatie en verzorg desgewenst de inkoop van het materiaal. Blijkt dat uw wensen bouwtechnisch niet uitvoerbaar zijn, dan ga ik op zoek naar alternatieven. U kunt mij ook inschakelen voor grotere projecten. Indien nodig kan ik een beroep doen op collega Klusseniers. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...